Новини

Атака дронами на стратегічний об’єкт РФ у Воронезькій області: що відомо?

У російському Борисоглібовську вночі 9 квітня було чутно звуки вибухів. Там дронами атакували навчальний авіацентр. Місцеві джерела звинувачують Україну, але в ГУР навіть не заперечують, що мають відношення до події.

READ MORE
Новини

Через російську атаку пошкоджено критичні енергооб’єкти у двох областях України

У ніч проти 9 квітня Росія здійснила масовану атаку на об’єкти критичної інфраструктури України. За повідомленням Повітряних сил більшість цілей вдалось знешкодити, але у Львівській та Полтавській областях є влучання.

READ MORE
Новини

Україна не зможе вступити в НАТО до завершення війни, в Дердждепі прокоментували терміни

Говорити про терміни завершення війни ще рано, – так вважають в США. Більше того, поки в Україні триватиме війна, прогнозувати час вступу до НАТО безперспективно. Так вважають у Держдепі. Таку позицію висловив речник відомства Метью Міллер.

READ MORE
Новини

Китай наполягає на мирних переговорах між Україною та РФ

МЗС Китаю продовжує наполягати на тому, що ворогуючі країни повинні знайти компроміс та сісти за стіл переговорів. Очільник відомства Ван Ї наголошує: жодній зі сторін наразі не вигідно продовжувати війну, бо виснажені вже не тільки Україна та РФ, але й інші країни, які вкладають кошти у фінансування оборони.

READ MORE
Новини

В адміністрації Байдена звинувачують Конгрес у тому, що ЗСУ доводиться втрачати позиції на фронті

Представники Білого дому вперше публічно звинуватили Конгрес у тому, що Україні доводиться залишати деякі позиції на полі бою та відходити з гарячих точок. Якщо так буде і далі, то протягом наступних місяців світ бачитиме, як ЗСУ доведеться поступово відходити та втрачали населені пункти, а Росія продовжить маніпулювати ситуацією.

READ MORE