КиївНовини

Київський ресторан увійшов в топ-50 кращих піцерій світу

Столичний ресторан Positano увійшов до списку кращих піцерій світу за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza. У щорічному рейтингу кращих піцерій світу від 50 Top Pizza київський ресторан неаполітанської кухні Positano зайняв 30 місце. Це єдиний український заклад, що потрапив в рейтинг.
Рейтинг складається на основі оцінок інспекторів гіда, які відвідують піцерії в Італії і світі. Основні критерії оцінки:

  • якість піци,
  • сервіс,
  • інтер’єр,
  • обслуговування,
  • барна і винна карти.

київсбка піцерія

Автентичність піцерії до уваги не беруть, проте враховують використання локальних і сезонних інгредієнтів. Ресторан-піцерія Positano розташований в ТЦ Silver Breeze на вулиці Павла Тичини, 1в. Кухню закладу очолює бренд-шеф мережі «Сільпо» Марко Черветті. Він створив меню ресторану, основу якого складають страви неаполітанської кухні.

У Positano можна знайти традиційні та авторські піци, які готують в дров’яної печі, пасту, закуски, основні страви, десерти і італійські вина. Підписуйтесь на київські новини та будьте завжди в курсі подій.

Тег
Показати більше

Related Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button